Over ons

Wij zijn Hypothecair. In alles wat wij voor jou willen betekenen, hechten wij ontzettend veel waarde aan onze onafhankelijkheid, onze integriteit en onze deskundigheid. Wij vinden dat iedereen zijn financiële situatie op een verantwoorde manier ingericht moet hebben, tegen een zo laag mogelijke prijs.

Bij een hypotheek of een verzekering is de prijs natuurlijk erg belangrijk. Maar het belangrijkste is dat het advies dat je ontvangt passend is. Daarom wordt je bij Hypothecair uitsluitend geadviseerd door een Erkend Hypotheekadviseur. Deze erkenning waarborgt betrouwbaarheid en integriteit. Het is van belang dat je een objectief en persoonlijk hypotheekadvies krijgt, zodat de keuzes die je maakt zowel op de korte als de lange termijn passend zijn en blijven.

Door onze ervaring en expertise helpen wij jou als klant passend en adequaat naar de gewenste situatie. Het is dan natuurlijk van belang dat je wel een passend advies krijgt. Samen met jou geven wij het advies een persoonlijk karakter en weet je waar je aan toe bent. Wij kijken naar jouw financiële situatie, jouw kennis en ervaring, jouw risicobereidheid en jouw doelstellingen. Op basis hiervan stellen wij een klantprofiel samen.

Kortom voor deskundigheid en passend advies ben je bij Hypothecair aan het juiste adres. Ook voor al jouw verzekeringen kijken wij naar de beste prijs en voorwaarden.

Phone icon

bel ons op
?????

email icon

Stuur een mail naar
?????

hous icon

Bezoek ons op
?????

Heb je vragen? Neem vrijblijvend contact op

bedrijfs logo wit

Wij zijn Hypothecair. Wij hechten ontzettend veel waarde aan onze onafhankelijkheid, onze integriteit en onze deskundigheid. Wij vinden dat iedereen zijn financiële situatie op een verantwoorde manier ingericht moet hebben, tegen een zo laag mogelijke prijs.

Openingstijden

Ma t/m Vr
09.00 - 21.00

Zaterdag
09:00 - 13:00

in de avond op afspraak

Volg ons op social media
Deel deze pagina
© Dutch media lab